Aanmelden

Activiteiten

In aanloop naar het congres in september vinden er verschillende activiteiten plaats rondom het programma. Op deze pagina kunt u de activiteiten die reeds hebben plaatsgevonden terugkijken.

Podcast ‘Onderwijs flexibel organiseren met ict en technologie: mogelijkheden en uitdagingen’

Wat zijn de mogelijkheden en uitdagingen bij het verhogen van de onderwijskwaliteit met behulp van ict en technologie? Die vraag staat centraal in deze aflevering van de Kennisnet podcast. Onderwijskundig projectadviseur Manel van Kessel gaat in gesprek met Frans Schouwenburg en OnderwijsInzicht spreker Nadira Saab.

Benieuwd naar het gesprek tussen Manel van Kessel, Frans Schouwenburg en Nadira Saab? Beluister de podcast en abonneer u via Apple PodcastsSpotify of uw favoriete podcast-app op de Kennisnet-podcast.

 

Benieuwd naar het gesprek met Jan-Willem Bullée? Beluister de podcast en abonneer u via Apple PodcastsSpotify of uw favoriete podcast-app op de Kennisnet-podcast.

Veilig digitaal – 14 januari

Vrijdag 14 januari zijn we van start gegaan met hoogleraar gedragsverandering Rick van Baaren, Jacco van der Kolk van het Digital Trust Center en Kennisnet-directeur Larissa Zegveld over verschillende visies op en inzichten in digitale veiligheid.