Schoolplein

Kom in de pauzes, tijdens de lunch of de borrel langs op het Schoolplein. Dit is dé plek waar je laagdrempelig praktische informatie krijgt en gesprekken kunt voeren. Met sprekers en andere experts. Oók over onderwerpen die niet in de sessies aan bod komen! Dus loop vooral even langs voor allerlei handige stappenplannen, uitleg over ict-voorzieningen en een-op-eengesprekken met experts.

Het Schoolplein bestaat uit verschillende themapleinen.

Leermiddelenplein

Alle informatie over het Netwerk Leermiddelen, dat we tijdens OnderwijsInzicht feestelijk lanceren, vind je hier. Ook kun je kennismaken met collega’s van de Impuls Open leermateriaal-community. Of laat je inspireren door Wikiwijs, de plek om lesmateriaal voor jouw les te vinden of te delen.

Plein IBP & Informatiemanagement

Wil je eens goed doorpraten over de informatiebeveiliging en privacy (IBP) bij jou op school? Spreek een expert aan over het normenkader, cybersecurity en veilig internet. Of stel je vraag over de FORA of de Dienst verwerkersovereenkomst. Het Netwerk IBP en het Netwerk Informatiemanagement vind je ook op dit plein.

Andere netwerken

Heb je interesse in een van de andere netwerken rondom onderwijs en ict? Zoals de Kennisgroep ict, de Kenniskring i-coaches en het Netwerk Inkoop? Ook daarmee kun je kennismaken op het Schoolplein.

Sprekershoek

Heb je net een interessante sessie gevolgd en wil je daarover napraten? Of heb je nog een vraag? In de sprekershoek is tijd en ruimte voor een heuse Meet & Greet met de sprekers.

Stel je vragen of kom sparren over een vraagstuk! Je vindt het Schoolplein rondom het horecaplein.

Bekijk het programma van OnderwijsInzicht

OnderwijsInzicht wordt georganiseerd door

in samenwerking met