Lancering Netwerk Leermiddelen

Tijdens de lunch op OnderwijsInzicht lanceren we het Netwerk Leermiddelen! Woon deze feestelijke lancering bij en verken de verschillende mogelijkheden van het netwerk. Deze bijeenkomst vindt plaats van 12.45 tot 13.30 uur.

Programma lancering

Wil je aan de slag met thema’s zoals leermiddelenbeleid, de leermiddelenmarkt en de keuze van leermiddelen? Zoek je een platform waar je inspiratie kunt opdoen van andere onderwijsprofessionals en je vragen over leermiddelen kunt stellen? Tijdens deze officiële lancering ontdek je wat het Netwerk Leermiddelen je te bieden heeft. Tijdens een lunch krijg je inzicht in de thema’s en activiteiten, maak je kennis met de regiegroep en kun je je ook meteen aanmelden voor het netwerk.

Netwerk Leermiddelen

Het Netwerk Leermiddelen richt op thema’s rond de keuze, implementatie en processen van leermiddelen in de school en op de leermiddelenmarkt. Onderwijsprofessionals die zich in het po en vo bezighouden met deze onderwerpen kunnen via (fysieke) bijeenkomsten en het digitale platform van het netwerk informatie vinden, contacten leggen, best practices delen, inspiratie opdoen en vragen stellen.

Het Netwerk Leermiddelen is een samenwerking tussen Kennisnet, SIVON en het onderwijs.

Voor wie?

Onderwijsprofessionals in het po en vo die zich bezighouden met de keuze, implementatie en processen rondom leermiddelen, zoals:

  • leermiddelencoördinatoren
  • leidinggevenden die eindverantwoordelijk zijn voor leermiddelen
  • medewerkers die betrokken zijn bij of verantwoordelijkheid dragen voor het coördineren van leermiddelen (keuze, aanschaf, contact met ouders/uitgevers/distributeur)

Bekijk overzicht van de sessies

lachend meisje draagt laptop en schoolboeken