aanmelden

Ron Zuijlen

Over de spreker

Ron Zuijlen is directeur-bestuurder bij stichting VO-Content, een initiatief van en voor scholen. De stichting verzorgt onder meer open, digitaal leermateriaal (Stercollecties). Ook begeleidt en ondersteunt VO-Content scholen in hun transitie naar duurzaam en eigentijds onderwijs.

Over de I-talk

Open leermateriaal; fundament voor leren en onderwijzen op maat

In deze I-talk vertelt Ron over de toegevoegde waarde van open leermateriaal voor scholen die stappen willen zetten in hun ontwikkeling naar duurzaam en eigentijds onderwijs. En natuurlijk duikt hij ook de praktijk in. Wat vraagt het van een schoolorganisatie om open leermateriaal effectief in te zetten? Wat zijn de kosten en de leeropbrengsten? En hoe krijgt u uw team mee in het gebruik van digitaal leermateriaal? Met veel enthousiasme en kennis van zaken geeft Ron antwoord op deze en andere vragen. En vervolgens kunt u direct aan de slag.

Sinds 2011 ondersteunt VO-content scholen in hun ontwikkeling naar leren en onderwijzen op maat. Inmiddels gebruiken ruim 400 scholen en meer dan 280.000 leerlingen het open, digitale leermateriaal van VO-content en de Extra Programma’s zoals eindexamensite.nl; rekensite.nl; oefenprogrammaEngels.nl en Portfolio-site.nl.