aanmelden

Oproep: presenteer uw verhaal op OnderwijsInzicht

Heeft u ict anders georganiseerd op school? Of heeft u een idee hoe ict op een andere manier georganiseerd kan worden? OnderwijsInzicht geeft u de kans om dit met een grote groep van bestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken uit het primair en voortgezet onderwijs te delen.

Meld u aan voor een I-talk

Voor het programmaonderdeel I-talks kunt u uw voorbeeld indienen.  In een I-talk vertellen sprekers een kort en krachtig verhaal uit de praktijk over ‘anders organiseren met ict’. Dit kunnen schoolbestuurders, ict-verantwoordelijken, leraren en experts zijn.

Richtlijnen

  • Uw verhaal heeft een duidelijke link met het thema ‘Anders organiseren met ict’.
  • Uw verhaal duurt maximaal 12 minuten

Aanmelden

Heeft u interesse en wilt u een I-talk verzorgen? Stuur uw idee voor 15 oktober 2019 in.  Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@onderwijsinzicht.nl.  Geef een korte omschrijving van uw idee en vermeld uw contactgegevens. Na uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Na het sluiten van de aanmeldperiode maken wij een selectie van de ingezonden aanmeldingen. In november is deze selectie definitief. Het definitieve programma van OnderwijsInzicht en het tijdstip voor de I-talks worden nog vastgesteld.

 

De I-talks worden mogelijk vastgelegd op video en verspreid via de socialemediakanalen van Kennisnet en haar onderwijspartners. Door u aan te melden gaat u hier automatisch mee akkoord.