Jeroen Kemperman

Over de spreker

Jeroen Kemperman is naast bestsellerauteur en veelgevraagd spreker ook senior manager Strategy & Business Development bij Zilveren Kruis. Hij heeft een fascinatie voor organisaties die het anders doen en daarmee het verschil maken. Hij wil organisaties inspireren en aanjagen om de eigen organisatie én de wereld beter te maken. Hij laat zien welke organisaties de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd oplossen en daarmee ook nog waarde creëren voor alle betrokkenen zelf.

Over de sessie

Leren van briljante businessmodellen

In deze sessie neemt Jeroen Kemperman u mee in de wereld van briljante businessmodellen uit sectoren als de zorg, wonen, finance en voeding. Wat kan het onderwijs hier van leren?
Volgens Kemperman moet het onderwijs leerlingen harde kennis bijbrengen én levensvaardigheden, zich verantwoorden én docenten zelfregie geven, bezuinigen én meer impact maken. Gelukkig zijn er meer sectoren met dit soort onmogelijke opgaven. Hij heeft een fascinatie voor organisaties die het anders doen en daarmee het verschil maken. Hij wil organisaties inspireren en aanjagen om de eigen organisatie én de wereld beter te maken. Hij laat zien welke organisaties de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd oplossen en daarmee ook nog waarde creëren voor alle betrokkenen zelf.